رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تاکید کرد: دریافت حق سرویس از مشتریان که توسط برخی رستوران ها انجام می شود، خلاف و غیرقانونی است.
سید علی اصغر میرابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برخی از رستورانها کم لطفی کرده و از مشتریان حق سرویس دریافت میکنند که این کار صحیح نیست و نباید اینگونه باشد.
وی افزود: مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصد(ویژه ی واحد های صنفی برند و زنجیره ای)، هزینه سربار که بسته به نوع رستوران، تعداد کارگران، پرسنل و فاکتورهای دیگر مشخص میشود و در نهایت قیمت تمام شده غذا عواملی هستند که قیمت غذا را تعیین میکنند.