نکات مهم و قابل توجه جهت متصدیان محترم واحدهای صنفی

باتوجه به اطلاع رسانی انجام شده در رابطه با تعطیلی واحدهای صنفی در اکثر سایت ها و گروه های شهرستان و اهمیت انتشار سریع خبر فوق، این اطلاع رسانی به منزله ی نامه کتبی بوده و درصورت عدم تمکین از این مصوبه بصورت قانونی برخورد خواهد شد.

واحدهای صنفی یاد شده(خبازی ها، سوپرمارکت و مواد غذایی، میوه و تره بار، مرغ فروشی و قصابی، لوازم پزشکی) جهت پیشگیری از شیوع انتقال ویروس و اهمیت سلامتی خود و همشهریان؛ حتی‌المقدور دستکش یکبارمصرف در ورودی واحد خود قرار دهند.

در زمان فروش کالا، از اخذ وجه بصورت نقدی جدا خودداری کرده و همواره میز کار و اشیائی که در تماس مستقیم هستند را ضدعفونی فرمائید.

روش استفاده صحیح از کارتخوان به این صورت است که کارت بانکی تنها توسط خریدار کشیده شده و مبلغ و رمز توسط فروشنده وارد شود.

کلیه واحدهای صنفی خبازی موظف هستند نان و محصولات خود را بسته بندی کرده و یا در پلاستیک سربسته قرار داده و به مشتری تحویل دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 17 = 18