• امروز : سه شنبه - ۲۰ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 10 December - 2024
11

نکات مهم و قابل توجه جهت متصدیان محترم واحدهای صنفی

  • کد خبر : 3199
  • 19 اسفند 1398 - 8:22
نکات مهم و قابل توجه جهت متصدیان محترم واحدهای صنفی

باتوجه به اطلاع رسانی انجام شده در رابطه با تعطیلی واحدهای صنفی در اکثر سایت ها و گروه های شهرستان و اهمیت انتشار سریع خبر فوق، این اطلاع رسانی به منزله ی نامه کتبی بوده و درصورت عدم تمکین از این مصوبه بصورت قانونی برخورد خواهد شد. واحدهای صنفی یاد شده(خبازی ها، سوپرمارکت و مواد […]

باتوجه به اطلاع رسانی انجام شده در رابطه با تعطیلی واحدهای صنفی در اکثر سایت ها و گروه های شهرستان و اهمیت انتشار سریع خبر فوق، این اطلاع رسانی به منزله ی نامه کتبی بوده و درصورت عدم تمکین از این مصوبه بصورت قانونی برخورد خواهد شد.

واحدهای صنفی یاد شده(خبازی ها، سوپرمارکت و مواد غذایی، میوه و تره بار، مرغ فروشی و قصابی، لوازم پزشکی) جهت پیشگیری از شیوع انتقال ویروس و اهمیت سلامتی خود و همشهریان؛ حتی‌المقدور دستکش یکبارمصرف در ورودی واحد خود قرار دهند.

در زمان فروش کالا، از اخذ وجه بصورت نقدی جدا خودداری کرده و همواره میز کار و اشیائی که در تماس مستقیم هستند را ضدعفونی فرمائید.

روش استفاده صحیح از کارتخوان به این صورت است که کارت بانکی تنها توسط خریدار کشیده شده و مبلغ و رمز توسط فروشنده وارد شود.

کلیه واحدهای صنفی خبازی موظف هستند نان و محصولات خود را بسته بندی کرده و یا در پلاستیک سربسته قرار داده و به مشتری تحویل دهند.

لینک کوتاه : https://asnafjam.ir/?p=3199

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.